Telefoon

06-81483809

E-mail

harco@tastyfoodsolutions.nl

Skogsgreven is een familie bedrijf welke in 1996 is opgericht door de Heer Sietze Bosgraaf. Zijn koksopleiding en culinaire ervaring uit zijn eigen restaurants waren de grondslag voor zijn  eigen bedrijf Skogsgreven. In zijn eigen keuken ontwikkelde hij een gerecht bestaande uit aardappel, ham en ui. De nieuwe Pyttipanna was een feit.

Inmiddels heeft de zoon Vincent Bosgraaf het roer stevig in handen en is druk bezig met het verder verstevigen en uitbreiden van hun producten in Scandinavië. Ook in Nederland liggen hun aardappelschotels, die voornamelijk onder private label worden verkocht.

Door de groei en nieuwe ontwikkelingen van Skogsgreven en de steeds meer eisende kwaliteitsafdeling, werden de QA-taken voor Vincent, zelfs ondersteund door KTBA, te veel. Certificering en papierwerk hielden de vooruitgang van Skogsgreven en Vincent zijn doelen langzaam tegen. Nu heeft Skogsgreven de hulp ingeschakeld van Tasty Food Solutions om er voor te zorgen dat de hoogwaardige kwaliteitseisen, waar Skogsgreven nu al aan voldoet, ook op peil blijven.

Dit alles heeft geresulteerd dat Skogsgreven onlangs weer een audit voor IFS op higher level heeft doorstaan en behouden. Tasty Food Solutions is zeer blij dat ze een bedrijf als Skogsgreven mogen en kunnen ondersteunen op de afdeling kwaliteit.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *